Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد گفت: بسیج دانشجویی این دانشگاه به فعالیت‌های علمی و جهادی توجه خاصی داشته و خواهد داشت و همچنین در نقش‌آفرینی برای محرومیت‌زدایی از مناطق کم برخوردار حاشیه شهر مشهد نیز برنامه‌هایی در دستور کار خود دارد. محمد مرادی بیناباج در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، ضمن تبریک شروع سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس به دانشجویان و جامعه دانشگاهی و تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدلله الحسین در خصوص برنامه‌های پیش روی بسیج دانشجویی این دانشگاه در سال تحصیلی جدید گفت: یکی از برنامه‌های این تشکل دانشجویی تمرکز بر مسائل علمی و پژوهشی در دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تلاش ما این است که با توجه به اهمیت این عرصه ی مهم، به یاری خداوند متعال بتوانیم، رتبه‌های عالی را در آن کسب کنیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد بیان کرد: یکی از مسائلی که بسیج دانشجویی این دانشگاه به آن توجه دارد، تربیت نیروی هم تراز انقلاب اسلامی و مؤثر است که یکی از مصادیق آن توجه ویژه به مسائل فرهنگی و استفاده از همه ظرفیت و پتانسیل افراد دغدغه مند، بخصوص ادوار مختلف تشکلهای اسلامی و انقلابی، بویژه تشکل فراگیر بسیج می باشد.

مرادی بیناباج متذکر شد: بسیج دانشجویی این دانشگاه به فعالیت‌های علمی و جهادی توجه خاصی داشته و خواهد داشت و همچنین در نقش آفرینی برای محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار حاشیه ی شهر مشهد نیز برنامه‌هایی در دستور کار خود دارد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان به عنوان مؤذن جامعه باید در جهت بیداری و روشنگری جامعه، مسائل سیاسی داخلی و خارجی را رصد کرده و با شناخت استکبار جهانی و با روحیه ای کاملا انقلابی، پاسخ مناسب و مستدلی به یاوه گویی های دشمنان انقلاب اسلامی بدهند، بنابراین باید در حوزه رسانه بصورت گسترده، بسیار هوشمند و قوی کار کنیم که این را عمیقا، مدنظر قرار داده ایم.

مرادی بیناباج با اشاره به این‌که با استفاده از ظرفیت‌های موجود کشور می‌توانیم افق های روشنی را برای پیشبرد اهداف متعالی انقلاب اسلامی و ایران اسلامی ترسیم کنیم، بیان کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد با تاکید بر دقت دانشجویان به رسالت انقلابی خود و نقش تاریخی و بی بدیل جنبش دانشجویی در ادوار مختلف انقلاب اسلامی و اکنون در دهه ی چهارم آن خواستار حرکت پر شتاب به سمت تحقق دانشگاه اسلامی خواهد بود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد گفت: از برنامه های دیگر بسیج دانشجویی این دانشگاه خدمات رسانی فرهنگی و مادی به زائرانی است که در روزهای متصل به روز شهادت امام رضا(ع) به شهر مشهد مشرف می‌شوند.

مرادی بیناباج خاطرنشان کرد: بسیج دانشگاه خیام همچنین آمادگی دارد که به دانشجویان علاقمند به شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی، بر اساس تجارب خود مشاوره ی تخصصی داده و اطلاع رسانی های لازم را نیز ارائه دهد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد افزود: دیدگاه یک بسیجی مؤمن به آرمانهای انقلاب اسلامی بیانگر آن است که تمام مردم این سرزمین، بسیجی هستند و هر گاه خاک میهن اسلامی مان و مقدسات مان مورد تهاجم بیگانگان قرار بگیرد، همه ی ما با اتحاد یکپارچه از آنها دفاع همه جانبه می‌کنیم، بنابراین به همین منظور باید با آحاد مردم ارتباط گرفت و خود را نسبت به تک تک افراد جامعه مسئول دانست.

وی با اشاره به این‌که رسالت بسیج رسیدن به اهداف متعالی و افق اندیشه ناب حضرت امام رضوان الله تعالی علیه و رهبر حکیم و فرزانه انقلاب است، تاکیدکرد: بنابراین یکی از تکالیف محوری بسیج طبق منویات رهبر معظم انقلاب، جذب حداکثری، مطالبه گری منطقی، عدالت خواهی و آرمان خواهی است که محقق شدن چنین امری به معنای نهادینه شدن فرهنگ و تفکر اصیل بسیجی در جامعه اسلامی است.

مرادی بیناباج بیان کرد: بسیج باید ارتباط موثر و اثرگذار با آحاد مردم و بویژه دانشجویان و اساتید دانشگاهها داشته باشد و مسائل اصلی کشور را شناسایی و کشف کند و با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعل کشور در حوزه های مختلف و به ویژه بهره مندی از توان و دانش اساتید به طراحی ساز و کارهایی بپردازد که عموم مردم از آن منتفع گردند، که اصالت این امر با ولایت پذیری و حرکت در خط امام(ره) و تبعیت از رهبر انقلاب محقق می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد متذکر شد: تعامل عناصر بسیجی مؤمن و فعال با افراد جامعه در سطوح مختلف باعث می‌شود که خلاء های موجود در کشور پر شده و همچنین سبب رشد معنوی در جامعه شود.

مرادی افزود: رسالت های اصلی تشکلهای دانشجویی گفتمان سازی، نقش آفرینی در تصمیم سازی برای مسئولان شهری، استانی و کشوری در رابطه با حل چالشهای پیش روی نظام اسلامی، کمک به اصلاح برخی ساز و کارهای دستگاههای اجرایی، حضور فکری و فیزیکی در عرصه های مورد نیاز کشور و جهان اسلام و مطالبه گری منطقی می باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۸۵۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد

ایسنا/خراسان رضوی بیمارستان مهرگان مشهد بیمارستانی پرحاشیه است که در گذشته بحث‌های بسیاری در زمینه مجوز فعالیت آن مطرح بود. بحث‌های فراوان در خصوص این بیمارستان پس از فوت یک زن بر اثر جراحی زیبایی بالا گرفت و مشخص شد که بیمارستان بدون داشتن مجوز فعالیت در حوزه جراحی زیبایی به این کار اقدام می‌کند.

پس از نظارت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشکلات بیمارستان تا حدودی مرتفع شد و دیگر خبری از جراحی‌های بدون مجوز نبود. اکنون بار دیگر این بیمارستان حاشیه‌ساز و مالکیت آن با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است. دعوا بین گروه شرکت تعاونی پاستور که مجوز فعالیت بیمارستان به نام آن‌ها بوده و گروه دیگری که ورثه نیز در بین آن‌ها قرار دارد به قدری بالا گرفته که از ۷ فروردین ماه شاهد تعطیلی این بیمارستان هستیم.

سارا جعفرپور، مدیر بیمارستان مهرگان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت این بیمارستان اظهار کرد: پروانه و سند این بیمارستان به دلیل مسائل مالکیتی که داشت، به نام مدیران قبلی بود. بیمارستان از سال ۹۶ در تصرف ورثه بود که ما شکایت کردیم و سال ۹۷ رای قطعی دادگاه صادر شد. سال گذشته توانستیم بعد از صدور رای قطعی دادگاه، بیمارستان را از طریق شورای تامین استان پس بگیریم.

وی بیان کرد: در این ۶ سالی که بیمارستان در اختیار این گروه بود، هزینه دارایی، تامین اجتماعی، بانک و حتی پول آب، برق، گاز، تلفن و پرسنل را پرداخت نکرده بودند و بدهی زیادی داشتند. در یک سالی که بیمارستان در اختیار ما بود، مشکلات زیادی داشت. بانک ۱۰ میلیارد طلب داشت و بیمارستان را به مزایده گذاشته بود. ما دنبال این بودیم که این ۱۰ میلیارد را تهیه کنیم، بنابراین یک گروه سرمایه‌گذار به ما معرفی کردند که نماینده آن‌ها دکتر انجیدنی بود که در گذشته سمت معاون نظارت بر درمان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داشت.

جعفرپور افزود: شرط این گروه سرمایه‌گذار این بود که دکتر انجیدنی مدیر بیمارستان باشند. هیات مدیره قبول کردند که اگر این ۱۰ میلیارد را پرداخت نکنند، مدیریت ایشان منتفی است. بعد از اینکه موفق نشدند این مبلغ را تهیه کنند، ادامه همکاری با دکتر انجیدنی منتفی شد.

مدیر بیمارستان مهرگان مشهد ادامه داد: یک ماه بعد از این ماجرا پرسنلی که شورای تامین استان بیمارستان را از آن‌ها گرفته بود و زمانی که بیمارستان در اختیار ورثه قرار داشت، حکم‌های غیر قانونی برای خودشان زده بودند، به دلیل داشتن حکم‌های رسمی به اداره کار رفتند و حکم توقیف اموال را گرفتند که در نهایت یک گروه ۳۰ نفره برای توقیف اموال با مامور وارد بیمارستان شدند که بیمارستان در اختیار آن‌ها قرار گرفت. ما شکایت کردیم و قاضی نامه داد که این افراد از بیمارستان خارج شوند.

بازرس تعاونی بیمارستان مهرگان اضافه کرد: رای قطعی دادگاه مبنی بر این بود که سند و پروانه به نام شرکت تعاونی شود، بنابراین پروانه بیمارستان به نام شرکت تعاونی صادر و مسئول فنی بیمارستان از طرف تعاونی انتخاب شد اما بعد از مدتی بار دیگر بیمارستان را تصرف کردند که ما نیز دوباره شکایت کردیم که در حال پیگیری است.

جعفرپور خاطرنشان کرد: از ۷ فروردین که بیمارستان در اختیار این گروه قرار گرفته ما به بخش‌های مختلفی مراجعه کردیم و هیچ کس هنوز کار مثبتی در این زمینه انجام نداده است. از این تاریخ بیمارستان را تعطیل کردند و منتظر این هستند بیمارستان را بفروشند. ۲۵۰ نفر پرسنل بیکار شدند و ۸۵۰ نفر سهامدار تعاونی نمی‌دانند چه کاری انجام دهند، فقط بیمارستان را به تباهی می‌کشند.

در پیگیری از محسن داوری، فرماندار مشهد، وی در خصوص آخرین وضعیت بیمارستان مهرگان عنوان کرد: ما مجوز بیمارستان را از دانشگاه علوم پزشکی گرفتیم و دانشگاه باید ادامه روند را انجام دهد. متولی نظارت بر بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی است و باید پاسخگو باشد.

در ادامه به سراغ دکتر کاظم غفاریان، مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد رفتیم. وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت وظایفی در خصوص بیمارستان مهرگان دارند که یکی از وظایف آن‌ها صدور یا تمدید پروانه بیمارستان است که ۶ ماه پیش به مدت ۶ ماه تمدید شد، وظیفه دیگر تعیین مسئول فنی است.

وی بیان کرد: براساس آنچه به ما گفتند قبل از عید گروهی با یک حکم قضایی بیمارستان را از دست شرکت تعاونی خارج کردند که ۳۰ ساعت پس از شکایت شرکت تعاونی این گروه را از بیمارستان خارج کردند اما دوباره بعد از عید در بیمارستان مستقر شدند که باید از مقام قضایی پیگیری شود.

غفاریان افزود: ما از نظر قانونی صلاحیت دخالت در این زمینه را نداریم و این گروه نیز از نظر ما قانونی نیستند. افرادی به صورت قانونی اجازه فعالیت دارند که نام آن‌ها پشت پروانه بهره‌برداری بیمارستان باشد.

مدیر نظارت بر درمان و اعتباربخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در حال حاضر بیمارستان در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارد، برخی روزها فعالیت داشته و برخی روزها نیز تعطیل است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • تشکیل هیات امنای واحد برای ستادهای توسعه فناوری‌های اولویت‌دار
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • مدعیان آزادی بیان استاد دانشگاه را به زمین می‌اندازند!