Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: وظیفه دانشگاه‌ها ایجاد بستر مناسب برای بازگرداندن دانشجویانی است که در کشورهای دیگر مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه‌ها باید به سمتی بروند که خلاقیت‌ها افزایش یابد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری در همایش گرامیداشت حکیم خیام نیشابوری که در دانشگاه نیشابور برگزار شد، عنوان کرد: در تاریخ ایران هیچ‌گاه به اندازه امروز برای تحصیل هزینه نشده است و آموزش جزء سه پایه اصلی تقسیم بودجه کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ستاری ادامه داد: چه اتفاقی افتاده است که دیگر نمی‌توانیم فرهیختگانی مانند خیام، عطار و ابن سینا و غیره تربیت کنیم؟ چه اتفاقی افتاده که دیگر حافظ‌ها و سعدی‌ها متولد نمی‌شوند؟ متاسفانه ما فکر می‌کنیم دانش و ابتکار پولی است، اگر بخواهیم دوباره مفاخر خود را خلق کنیم، احتیاج به یک سیستم واحد داریم. در واقع ظهور دانشمندان برجسته نیازمند وجود زیست بوم است.

ترجمه رباعیات خیام توسط فیتز جرالد در دنیا تحول ایجاد کرد

وی بیان کرد: یک ترجمه از رباعیات خیام توسط "فیتز جرالد" چه تحولی در دنیا ایجاد کرد. ما همان ملتی هستیم که ابن سینا، خیام و عطار را دوست داریم و آن‌ها در حال حاضر نیز میان ما هستند، اما باید کشف شوند. دانشگاه‌های استان باید به سمتی بروند تا خلاقیت‌ها افزایش یابد. وظیفه دانشگاها ایجاد بستر مناسب برای بازگرداندن دانشجویانی است که در کشورهای دیگر مشغول به تحصیل هستند.

ستاری افزود: اگر در خارج از کشور شیشه عطری خریداری کنید،  ۱۰۰ دلار می‌شود، در صورتی که ما نفت را صادر می‌کنیم که ارزش هر بشکه آن ۵۰ دلار است. ایران باید به جای خام‌خواری یا صادرات مواد خام به سمتی حرکت کند که بتواند با مواد و منابعی که در اختیار دارد، ارزش افزوده ایجاد کند.

وی ادامه داد: ما با اقتصاد نفتی در حال نابود کردن جوانان خود هستیم. امکان پیشرفت شهرستان نیشابور در اختیار جوانان است، ما نباید در گذشته زندگی کنیم، بلکه باید از آن تنها درس بگیریم تا رویکردها و نوع نگرشمان تغییر یابد.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: توسعه ذاتی است و باید از دل جامعه بیرون آید. کسی که آرزوی حقوق ماهانه را دارد، سقف آرزوهایش نیز معلوم است.

وی عنوان کرد: بزرگانی همچون خیام و عطار یادگاران گرانبهایی برایمان به جا گذشته‌اند و همچنان درباره خیام صحبت می‌شود.

ستاری گفت: بزرگ‌ترین رصدخانه خاورمیانه در کاشان به بهره‌برداری خواهد رسید و تمام وسایل آن نیز در ایران ساخته شده است. تکنولوژی خریدنی نیست، بلکه آموختنی است. امیدوارم تنها به گذشته نگاه نکنیم و فقط از آن درس بگیریم.

بر اساس این گزارش، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در سفر یک روزه خود به نیشابور از مجتمع اخترشناسی و افلاک‌نمای خیام بازدید کرد، همچنین با حضور وی مرکز نوآوری پارک علم و فناوری این شهر نیز افتتاح شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خيام سورنا ستاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۸۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین کثیرلو ظهر پنجشنبه در نشست هم اندیشی اعضای شورای معاونین رئیس کل دادگستری استان با قضات محاکم تجدید نظر و کیفری یک استان اردبیل اظهار کرد: سیاست ها و رویکردهای دستگاه قضایی در استان اردبیل تدوین و به همه کارکنان ابلاغ شده است.

وی با اشاره به جایگاه، شأن و منصب قضاوت خاطرنشان کرد: برخورد مناسب با مراجعین و داشتن سعه صدر در استماع مسائل و مشکلات مردم یکی از مهمترین ویژگی های قضات است که باید بر استمرار آن مداومت داشته باشیم.

رییس کل دادگستری استان اردبیل تسریع توأم با دقت در رسیدگی به پرونده ها را یکی دیگر از رویکردهای دستگاه قضا اعلام کرد و گفت: این موضوعات در دستگاه قضایی استان اردبیل به جد مورد اهتمام است و قضات استان تمام توان خویش را به کار می گیرند تا با بهره مندی از هنر قضایی همراه با دانش قضایی خود عادلانه ترین احکام را در سریعترین زمان ممکن صادر کنند.

کثیرلو برگزاری نشست های فصلی را ظرفیت بسیار خوبی برای ایجاد هماهنگی، تعامل و هم افزایی مابین قضات دانست و افزود: این جلسات می تواند با بهره مندی از نظریه های مشورتی قضات در رفع مشکلات و نیز صدور آرای متقن بسیار موثر باشد.

وی قانونمداری، اهتمام به ایجاد صلح و سازش و برخورد جدی با هرگونه مظاهر فساد در حوزه های مختلف را موثر خواند و تصریح کرد: در راستای تحقق سند تحول قضائی در استان اقدامات شایسته و متقنی انجام می شود تا در تحقق این سند در اردبیل بتوانیم پیشگام و پیشرو باشیم.

کد خبر 6095086

دیگر خبرها

  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • تحقق سند تحول قضایی در اردبیل با جدیت پیگیری می شود
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها