Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان نخستین جشنواره بین المللی اختراعات خیام در سه بخش ایده اختراع و نوآوری در بخش های دانشجویی، دانش آموزی و آزاد ۱۶ تا ۱۸ اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان اصفهان امروز (چهارشنبه) در نشست خبری برگزاری نخستین جشنواره جشنواره بین‌المللی اختراعات خیام در اصفهان، اظهار کرد: این جشنواره نیمه دوم اسفندماه امسال در دانشگاه صنعتی با حمایت بسیج علمی استان اصفهان برگزا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالد گمار با بیان اینکه تا امروز ۳۱ کشور برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کرده اند، افزود: در این جشنواره به صورت همزمان در سه بخش، توانمندی های داخل و خارجی در عرصه علمی و نوآوری به نمایش گذاشته می شود.

به گزارش ایسنا، مسئول سازمان بسیج علمی،پژوهشی و فناوری استان اصفهان گفت: تاکنون کشورهایی همچون اتریش، کانادا، کرواسی، رومانی، ترکیه، تایلند، ویتنام، سوئیس،آلمان، ژاپن، امارات و... آمادگی خود را برای شرکت در این جشنواره اعلام کرده اند که به همراه مخترعین سراسر کشور در این جشنواره شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه سال گذشته جشنواره ای به صورت ملی برگزار شد، تصریح کرد: چنین جشنواره هایی ویترینی برای اختراعات کارآمد است و طرح های خوب و کارآمد به مراکز رشد و پارک های علمی و فناوری استان معرفی می شود.

دبیر اجرایی جشنواره بین المللی اختراعات خیام نیز در این نشست، اظهار کرد: در این جشنواره به محض ثبت نام، شرکت کنندگان از سراسر جهان تحت پوشش مشاورین جشنواره قرار می گیرند که پاسخ دهی کامل برای ویزا و اسکان به آنها داده می شود.

مهرداد سلیمانی افزود: کادر اجرایی متشکل از۳۰ نفر است و این جشنواره به مدت سه روز همراه با اسکان در اصفهان برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: داوران این جشنواره صرفا اساتید علمی و دانشگاه ها نیستند، بلکه از تاجران و فعالان اقتصادی نیز داورانی انتخاب می شوند که مرتبط با ایده ها هستند.

دبیر جشنواره اختراعات خیام در مورد جوایز این جشنواره نیز، گفت: جوایز ویژه سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA)، جوایز دانش و نوآوری پرفسور اندری ویکتور (Prof. Andrei Victor SNADU) از کشور رومانی و جایزه بهترین اختراع زنان و بهترین خلاقیت از طرف انجمن مخترعان ترکیه (TUMMIAD) از جوایز بخش بین المللی جشنواره است.

 علیرضا سلیمی افزود: مجری اصلی جشنواره سازمان مردم نهاد رهپویان علم آرچی و موسسه ایده‌های نوین‌آیدین هستند که به ترتیب بخش داخلی و بین الملل جشنواره را به عهده دارند.

وی ادامه داد: در بخش داخلی نیز جوایزی چون وام‌های کلان تجاری‌سازی کم بهره برای طرح‌هایی که شرایط لازم را داشته باشند، کسر خدمت سربازی، ۲۶ جایزه تا سقف ۵۰ میلیون ریال و جوایز ۴۰۰ میلیون ریالی بلاعوض اعطا می‌شود.

گفتنی است، در پایان این نشست از پایگاه اطلاع رسانی جشنواره به نشانی www.khayyamfestival.com و پوستر این جشنواره نیز رونمایی شد.

نخستین جشنواره بین المللی اختراعات خیام در سه بخش ایده اختراع ونوآوری در بخش های دانشجویی، دانش آموزی و آزاد ۱۶ تا ۱۸ اسفند امسال در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی اختراعات دانشگاه صنعتي اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۱۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم

ایسنا/خراسان رضوی رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز رویداد ملی فبین‌فود گفت: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد.

شقایق حق‌جوی جوانمرد امروز ۱۳ اردیبهشت در اولین رویداد ملی فبین‌فود که در هتل پردیسان مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت کیفیت غذا در کلام پیامبر(ص) اضافه کرد: با توجه به سخن رهبری و شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است، باید از مردم خواستار شویم که در حوزه ارتقای صنعت غذا مشارکت کنند، زیرا غذای خوب حق تمامی مردم ایران است و باید در تامین غذای خوب و سالم خود کوشا باشند. صنعت غذا، صنعتی شاداب با گردش مالی بزرگ است که پتانسیل ایجاد ثروت و اشتغال را به خوبی دارد و بعد از صنعت پتروشیمی دومین صنعت بزرگ ایران است. لذا همه ما باید به ارتقای آن توجه کنیم.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری بیان کرد: انسان برای اینکه بتواند خوب زندگی کند، باید در مرحله اول غذای خوبی داشته و در مرحله بعدی دارای شغل مناسبی باشد. دانشگاه‌های ما رشد بسیار خوبی داشته و فارغ‌التحصیلان آن مهارت‌های بالایی دارند، بنابراین باید جوانان ایرانی ما در همین صنایع پویای ایران مشغول به فعالیت شوند.

حق‌جوی جوانمرد ادامه داد: صنعت غذا با سختی مواد اولیه را جمع می‌کند و سعی در حرکت دارد و نیازهای مختلفی را شامل می‌شود، بنابراین سخت می‌تواند نوآوری را در خود جای دهد. لذا ما در معاونت علمی ریاست‌جمهوری فقط مسئول توسعه فناوری نیستیم، بلکه مسئول اشاعه فناوری هم هستیم که این اتفاق در چنین رویدادی رخ خواهد داد.

وی با بیان اینکه رویداد فبین‌فود در راستای همرسانی صنعت و فناوری است، عنوان کرد: صنایع ما نیازهایی دارند و متخصصین باید برای رفع این نیازها وارد شوند تا صنعت ناچار به واردات نباشد و نوآوری در ایران توسط فارغ‌التحصیلان دانشگاهی صورت گیرد. لذا این رویداد طراحی شده است تا به این مسائل رسیدگی کند. صنعتی که با سختی اجزای خود را در کنار هم جمع می‌کند، برای تمرکز بر روی نوآوری دچار سختی است و باید واسطه‌ای در این میان روی کار بیاید و نوآوری را به ارمغان بیاورد. همچنین تکثیر نمونه جدید، هزینه‌ و ریسک بالایی دارد، لذا باید نهاد بینابینی حضور یابد که ساخت سریع و آسان در آن صورت گیرد. چنین نهادی فب‌لب (آزمایشگاه ساخت سریع) نامیده می‌شود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری با اشاره به چشم‌انداز این رویداد بیان کرد: چشم‌انداز ما برای این رویداد این است که تبدیل به رویدادی بین‌المللی شود و در سطح جهان گسترش یابد. فرهنگ غنی ما سرشار از دستورالعمل‌های غذایی بسیار فاخر است که نه تنها به دلیل طعم بلکه به دلیل نوآوری و ترکیبات بسیار خاص، دارای ارزش غذایی بالایی هستند. غذای هر قوم یکی از مهمترین نمادهای فرهنگ و تمدن آن است. بنابراین باید بتوانیم تمامی قدرت خلاقانه خود را با نوآوری ترکیب نماییم تا ارزشی خلق شود که بتوانیم آن را در سطح کشور معرفی کنیم و انتشار دهیم.

در پایان این بخش از مراسم، قراردادهای همکاری میان برخی از صاحبان صنایع با پژوهشگران و اساتید دانشگاه امضا شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد