Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دبیر شورای راهبردی دانشگاه های غیرانتفاعی گفت: با توجه به مطرح بودن افزایش فاصله میان داوطلبان، کلیه ۳۰۰ واحد آموزش عالی در کشور برای پایگاه برگزاری کنکور اعلام آمادگی کردند و نیمی از این دانشگاه‌ها به عنوان محل برگزاری کنکور انتخاب شدند.

دکتر علی آهون‌ منش، در گفت و گو با ایسنا در رابطه با چگونگی همکاری دانشگاه‌های غیر انتفاعی کشور در راستای برگزاری کنکور، اظهار کرد: از آنجایی که مبحث افزایش فاصله میان داوطلبان مطرح شد، کلیه ۳۰۰ واحد آموزش عالی در کشور به عنوان پایگاه برگزاری کنکور اعلام آمادگی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از نیمی از دانشگاه‌های غیرانتفاعی کشور، توسط سازمان سنجش انتخاب شدند تا داوطلبان برای برگزاری آزمون به آن‌ها مراجعه کنند.

در هر جلسه برگزاری آزمون به طور میانگین حدود ۲۰۰۰ تا ۲۳۰۰ داوطلب می‌پذیریم

محمد حسین طیرانی نجاران، رئیس دانشگاه خیام مشهد نیز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: دانشگاه خیام مشهد بیش از ۲۰ سال است که در برگزاری کنکور با وزارت علوم و سازمان سنجش همکاری دارد. 

وی افزود: فاصله گذاری ۱.۸ میان داوطلبان و تمام پروتکل‌های مورد تاکید وزارت علوم در زمان برگزاری آزمون رعایت خواهد شد. به همراه داشتن مواد ضدعفونی و ماسک توسط عوامل اجرایی بررسی می‌شود و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا طبق برنامه ریزی ستاد مبارزه با کرونا عمل کنیم.

طیرانی خاطر نشان کرد: در تمام کشور حدودا ۳۰ دانشگاه غیر دولتی در برگزاری کنکور همکاری دارند که دانشگاه خیام مشهد هم در این فرآیند حضور دارد. در دانشگاه خیام در هر جلسه برگزاری آزمون ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی و زبان به طور میانگین ۲۰۰۰ تا ۲۳۰۰ داوطلب می‌پذیریم. 

طیرانی گفت: درست است که با تاخیر و تغییر زمان برگزاری کنکور سراسری داوطلبان کمی دچار استرس شدند، اما از داوطلبان درخواست می‌کنم که آرامش خود را حفظ کنند و استرس را کنار بگذارند. تمام حوزه‌ها پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و داوطلبان ضمن رعایت بهداشت شخصی نگرانی دیگری از این بابت نداشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه کنکور سراسری کنکور 99 كنكور برگزاری آزمون برگزاری کنکور دانشگاه خیام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۰۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، دکتر رحمت عباس­نژاد سرستی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران در آیین گرامی­داشت مقام معلم و تجلیل از استادان نمونه دانشگاه مازندران، ضمن اعلام برنامه ­های دهه سرآمدی آموزش بر اساس روزشمار ابلاغ­ شده، گفت: با همکاری دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری، دفتر هم ­اندیشی اساتید، ستاد توانمندسازی استادان، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط بین ­الملل و نیز برخی از دانشکده ­ها، برنامه ­هایی در راستای طرح تحول آموزش عالی از ۸ تا ۱۸ اردیبهشت اجرایی خواهند شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه مازندران به برخی از محور‌های برنامه­ های دهه سرآمدی آموزش اشاره کرد و گفت: محور‌های مذکور عبارتند از دانشگاه آینده با رویکرد ایرانی- اسلامی؛ کیفیت پویایی تدریس؛ پیاده­سازی آمایش آموزش عالی؛ تقویت فرهنگ شاگردپروری؛ آموزش و اخلاق حرفه­ای؛ راهبرد خانواده­محوری در دانشگاه؛ نقش فناوری­های نوین آموزشی در کارآمدی آموزش عالی؛ توسعه هوشمند دیپلماسی علمی و بین‌المللی‌سازی آموزش عالی در حوزه آموزش؛ آموزش‌های سرآمد در حوزه‌های علمی و فناوری پیشران و علوم پایه؛ و حمایت خیرین از توسعه آموزش به محوریت بنیاد حامیان دانشگاه.

معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارتقای عملکرد آموزش دانشگاه مازندران در نظام رتبه‌بندی ISC در بین دانشگاه‌ها گفت: مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) هرساله براساس شاخص ­های آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری، بین­ المللی­ سازی، اثرگذاری اقتصادی، خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات به رتبه­ بندی دانشگاه­های کشور مبادرت می­ ورزد.

او گفت: ملاک­های ارزیابی دانشگاه­ها در بخش آموزش نیز شاخص­هایی، چون هرم هیأت علمی، کیفیت دانشجویان ورودی، نوآوری در آموزش، مهارت­ افزایی در آموزش، بازنگری و تدوین برنامه ­های درسی، نسبت دانشجو به استاد و اشتغال دانش ­آموختگان هستند.

دکتر عباس‌نژاد در ادامه افزود: در نظام رتبه ­بندی ISC در سال ۱۳۹۹-۱۳۹۸، رتبه دانشگاه در بخش آموزش، ۴۴ بوده و در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به ۳۴ ارتقا یافته است. اما رتبه آموزشی دانشگاه مازندران در میان ۱۱۱ دانشگاه ارزیابی ­شده کشور در سال ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با جهش بسیار جالب توجه، به رتبه ۱۴ رسید که به این ترتیب دانشگاه مازندران با پشت­ سر گذاشتن دانشگاه­ های مهم، در کنار دانشگاه ­های برتر از نظر شاخص ­های آموزشی قرار گرفت.

معاون آموزشی دانشگاه ابراز امیدواری کرد: با همت و پشتکار استادان، مدیران و یاوران علمی، شاهد ارتقای رتبه دانشگاه در این زمینه در سال­های پیش­رو باشیم.

دیگر خبرها

  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در استان بوشهر
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده