Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@06:26:34 GMT

ساخت پژوهشکده اخترفیزیک در نیشابور آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۳۸۹۸۵

ساخت پژوهشکده اخترفیزیک در نیشابور آغاز شد

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری خراسان رضوی در این مراسم گفت: این‌گونه فعالیت‌های بنیادی می‌تواند در توسعه بلند مدت و توان‌افزایی شهرستان نیشابور با توجه به جایگاه خاص این شهرستان در ابعاد مختلف فرهنگی موثر باشد.
کوکب موسوی افزود: در سال‌های اخیر شرکت‌های دانش‌بنیان، پژوهشکده‌ها و تجاری‌سازی فعالیت‌های پژوهشی برای استفاده بهینه از ظرفیت‌ها به صورت ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: رسالت دانشگاه فردوسی با فراهم شدن این ظرفیت در نیشابور در راستای تحقق اهداف آمایشی و برنامه‌های توسعه‌ای بسیار سنگین‌تر می‌شود و در این حوزه نیازمند همکاری و تعامل مدیران و مسوولان‌ استان و شهرستان هستیم.
فرماندار ویژه نیشابور نیز گفت: این شهرستان دارای بنیادهای فکری بین‌المللی بوده و در این چارچوب مهمترین نکته حفظ این حوزه‌های علمی، تاریخی و تمدنی می‌باشد که کار بسیار سختی است.
علیرضا قامتی افزود: از دانشگاه فردوسی انتظار می‌رود در تکمیل سند توسعه نیشابور همکاری لازم را داشته باشد و در این راستا باید برای برنامه‌های توسعه‌ای نیشابور در قرن آینده برنامه‌ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه شیوع کرونا فرصتی برای تفکر بیشتر فراهم آورده ادامه داد: نیشابور دارای ظرفیت‌های بی‌نظیر مدیریتی در سطح ملی است و در این چارچوب نیازمند مدل‌ و برنامه‌ریزی هستیم.
فرماندار نیشابور گفت: خیران و بخش خصوصی در تکمیل مجموعه افلاک نمای خیام نقش بسیار موثر داشته‌اند و یقین دارم احداث این پژوهشکده بسیار زودتر از مدت پیش‌بینی شده به سرانجام خواهد رسید.



۱۲۰ شرکت فن‌آور زیرپوشش دانشگاه فردوسی مشهد است

مدیر توسعه و انتقال فناوری دانشگاه فردوسی مشهد نیز در این مراسم گفت: تاکنون ۱۲۰ شرکت فن‌آور و ۲ شتاب‌دهنده که نسل جدید مراکز رشد هستند مورد حمایت دانشگاه فردوسی قرار گرفته‌اند.
دکتر امیر ملک‌زاده افزود: مرکز فناوری پیشرفته برای ارتباط نزدیکتر دانشگاه با صنعت با همکاری این دانشگاه مشغول فعالیت است و دانشگاه فردوسی طی سال جاری بالغ بر ۳۰۰ میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده و احداث دومین مرکز فناوری پیشرفته در این دانشگاه حدود ۲۵درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی با بیان اینکه اگر همکاری خیران و بخش خصوصی در احداث مجموعه افلاک نمای خیام نیشابور نبود این مجموعه به سرانجام نمی‌رسید ادامه داد: ایجاد پژوهشکده تنها یک طرح عمرانی و احداث یک ساختمان نیست بلکه در قالب همکاری همه پژوهشگران و نخبگان یک برنامه بلند مدت و یک رکن اساسی در برنامه توسعه شهری نیشابور است.

مدیر توسعه و انتقال فناوری دانشگاه فردوسی مشهد گفت: به اعتبار پیشینه بین‌المللی نیشابور و خیام برنامه دانشگاه فردوسی مشهد ایجاد یک پژوهشکده در سطح بین‌المللی در نیشابور بوده و بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال برای احداث این پژوهشکده طی سه سال در نظر گرفته شده است.
عضو هیات مدیره مجموعه افلاک نمای خیام نیز گفت: این مجموعه غیردولتی و فاقد ردیف بودجه می‌باشد و هزینه آن طی ۲۰ سال گذشته با همکاری خیران و بخش خصوصی تامین شده است.
غلام‌حسین مظفری افزود: افلاک نمای خیام با بیش از ۴۰۰ نفر ظرفیت امکان ارائه روزانه ۱۰ نوبت بازدید را دارد.
وی ادامه داد: استفاده مطلوب و مناسب از این طرح برای همه علاقه‌مندان نیازمند مدیریت و برنامه‌ریزی بلندمدت می‌باشد که در این راستا قطار محلی مشهد - نیشابور یک ظرفیت مناسب است.
شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

برچسب‌ها ویروس کرونا نیشابور  عمر خیام

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا نیشابور عمر خیام ویروس کرونا نیشابور عمر خیام اخبار کنکور دانشگاه فردوسی مشهد افلاک نمای خیام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۸۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند

محسن زنگنه، سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه در گفت وگو با خبرنگار قدس در مورد در اختیار زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: ما در قانون برنامه هفتم دولت را مکلف کردیم که بالغ بر 300 هزار هکتار به زمین های قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر و روستاها اضافه کند که باعث افزایش افقی زیست بوم شهری و روستایی می شود و این بند از برنامه هفتم توسعه عملا در راستای هدف قانون جهش تولید مسکن هست که زمین را در اختیار مردم قرار می دهیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در دو قانون بالادستی کشور یعنی قانون برنامه هفتم توسعه پنج ساله کشور و هم قانون جهش تولید مسکن شرایط عرضه زمین به مردم توسط دولت را فراهم کردیم تا دولت، زمین را یک عامل اصلی در قیمت مسکن است بطور رایگان در اختیار مردم قرار دهیم و در کنار آن بانکها مکلف به پرداخت تسهیلات هستند. هر میزان دولت در زمینه عرضه زمین به مردم و پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم جلو برود؛ مشارکت مردم در ساخت مسکن افزایش خواهد یافت.

زنگنه تصریح کرد: برخی بانک ها امسال به وظایف خود عمل کردند و بعضی از بانکها نیز تخطی های جدی از قانون داشتند. ما می توانیم به منابع مالی دیگر هم فکر کنیم که در قانون تامین مالی که اخیرا شورای نگهبان هم تصویب کرد و ابلاغ می شود مقداری مباحث را گذاشتیم و همچنین صندوق مسکن می تواند موثر باشد.

عضو کمیسیون برنامه،‌ بودجه و محاسبات تاکید کرد: قطعا افرادی که قدرت دریافت تسهیلات 400 میلیونی یا یک میلیاردی را ندارد با بالا رفتن قیمت مسکن دچار مشکل می شوند. اما این افراد می توانند در صندوق های سرمایه گذاری مسکن به میزان سرمایه ای که دارند در ساخت مسکن و متراژ سهیم شوند که این برای آنها ارزش افزوده دارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: دولت باید افزایش سرمایه بانکهای همسو با سیاست تسهیلات ساخت مسکن را تقویت کند که آنها توان وام دهی شان افزایش پیدا کند و هم منابع تامین مالی را برایشان فراهم کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • آغاز بکار دفتر استاندارد و استانداردسازی در چهارمحال و بختیاری
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • اولین خوابگاه متاهلی دانشگاه خلیج فارس افتتاح شد