Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلید دسترسی به دانش روز جهان برای پژوهش و تحقیق ترجمه آن علم و دانش است. به عبارتی ترجمه از زبانی به زبان دیگر پیچیده‌ترین فعالیت و دشوارترین بازی فکری است که تاکنون تکامل عالم هستی تولید کرده است.

در ۲ دهه اخیر تلاش زیادی در زمینه رونق پژوهش و دانش در کشور انجام شده است و توانسته‌ایم به کمک تلاش محققان دانشگاه‌های سراسر کشور، به رتبه ۱۵ جهان از نظر تولید علم (رده‌بندی اسکوپوس سال ۲۰۱۹) برسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلماً یکی از نکات ضروری برای گسترش دانش و پژوهش، تدوین و انتشار مقالات و مستندات علمی است.

دانشگاه صنعتی شریف در همین راستا امروز - دوشنبه - اعلام کرد مؤسسه فرهنگی آوای هوشمند سخن (ترجمیک) که در مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته پارک علم و فناوری این دانشگاه مستقر است، گرنت پژوهشی خیام نیشابوری را به اساتید عضو هیات علمی دانشگاه‌ها و همچنین دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اعطا می‌کند.

براساس این گزارش، افراد واجد شرایط استفاده از این اعتبار پژوهشی می‌توانند به مدت ۱۵ ماه (از ابتدای دی ۹۹ تا پایان اسفند ۱۴۰۰) از تسهیلات مالی در برون‌سپاری ترجمه و ویرایش مستندات علمی و مقالات خود برخوردار شوند.

جزییات بیشتر درباره این گرنت پژوهشی

دانشگاه صنعتی شریف همچنین تاکید کرد در این دوره از اهدای گرنت پژوهشی خیام نیشابوری، به واجدین شرایط از میان اعضای هیات علمی و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، حمایت پژوهشی به عمل می‌آید.

طبق این گزارش واجدین شرایط می‌توانند در بازه ۱ دی ۱۳۹۹ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ مطابق جزییات از این حمایت برخوردار شوند.

متقاضیان استفاده از این تسهیلات، می‌بایست از ۱۶ تا ۲۵ آذر (مصادف با روز دانشجو تا روز پژوهش)، با مراجعه به سایت ترجمیک به نشانی https://tarjomic.com/grant برای برخورداری از این گرنت ثبت‌نام کنند.

برچسب‌ها دانشجو گرنت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشجو گرنت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف دانشجو گرنت پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف اخبار کنکور گرنت پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حضور ۲۱۵۰ دانش‌آموز در گروه‌های مختلف از جمله اسکرچ جونیور، اسکرچ، برنامه سازی، طراحی وبگاه و برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، گروه‌های خلاقیت، ربات‌های جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و گروه جهانی WRO رقابت جذابی را به نمایش گذاشته اند. این رویداد یک سکو برای کشف استعداد‌های نوجوان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

رویداد برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در محل دانشگاه صنعتی شریف و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های پیشرفته برگزار شد.

دانش آموزان برتر، سهمیه حضور در مسابقات جهانی و هزینه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد. (به گفته برگزارکننده مسابقه لنسر به جنگجویان نوک پیکان حمله می‌گویند)

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان