Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی دانشگاه سمنان، مجید قلهکی، رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان اظهار کرد: اختراع دکتر محمد حج‌فروش، دکتر مجید طاهری، دکتر علی خیرالدین و دکتر امید رضایی‌فر با عنوان «دستگاه اعمال میدان مغناطیسی با شدت‌های مختلف بر نمونه‌های بتنی استاندارد» موفق به کسب جایزه ویژه کشور لهستان در داوری بخش بین‌الملل جشنواره اختراع و نوآوری خیام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دستگاه پس از بررسی‌های انجام‌شده توسط سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA) و نمایندگان کشورهای مربوطه انتخاب شده است.

رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان بیان کرد: جشنواره بین‌المللی اختراع و نوآوری خیام در سه بخش دانش‌آموزی، دانشجویی و آزاد در دانشگاه صنعتی اصفهان و تحت حمایت سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان (WIIPA)  و کمیسیون ملی یونسکو در ایران برگزار شد.

قلهکی عنوان کرد: تأییدیه ثبت اختراع از مرکز مالکیت معنوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران در سال 1398 به این دستگاه اختصاص یافته بود.

وی خاطرنشان کرد: این اختراع توسط پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به‌عنوان مرجع منطقه‌ای مالکیت فکری نیز مورد اعتبارسنجی قرار گرفته است.

رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان ادامه داد: هدف از این اختراع اعمال کردن میدان‌های مغناطیسی قوی با شدت‌های مختلف بر نمونه‌های بتنی است تا اثرات میدان مغناطیسی روی سازه‌های بتن‌آرمه مشخص شود.

قلهکی عنوان کرد: بر اساس تحقیقات انجام‌شده، ثابت شده است که ساختمان‌های در مجاورت نیروگاه‌ها و مراکز انتقال فشار قوی برق دارای تغییراتی در خواص خود در اثر وجود میدان‌های مغناطیسی قوی خواهند شد.

وی تصریح کرد: اختراع حاضر می‌تواند آغازگر تحولی شگرف در طراحی سازه‌های بتن‌آرمه در معرض میدان‌های مغناطیسی باشد و به نحوی طراحی و ساخته شده است که بتواند میدان مغناطیسی هم‌سنگ با میدان‌های واقعی را ایجاد و متناسب نمونه‌های بتنی استاندارد که ملاک پذیرش آیین‌نامه‌های بین‌المللی است، باشد.

رئیس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان گفت: این دستگاه از طریق ولتاژ و جریان الکتریکی متغیر، توانایی تولید میدان‌های مغناطیسی مختلف را دارد و می‌تواند برای آزمایش نمونه‌های استوانه‌ای و مکعبی بتن در حالت‌های تازه و سخت شده مورد استفاده قرار گیرد؛ همچنین می‌تواند هم‌زمان با سایر آزمایشات بتن به کار رود.

انتهای پیام/۲۵۶۸/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: جایزه ویژه کشور لهستان اختراع محققان دانشگاه سمنان جشنواره خیام میدان های مغناطیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۷۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟

نخستین جشنواره سراسری فیلم شهرنما در حالی پایان پیدا کرد که جایزه بزرگ جشنواره به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به هیچ فیلم‌سازی تعلق نگرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جشنواره، در آئین پایانی جشنواره سراسری فیلم رفسنجان (شهرنما) که با حضور جمعی از فیلم‌سازان و برگزیدگان همراه بود، رضا فهیمی به نمایندگی از هیئت داوران پیرامون عنوان جایزه بزرگ جشنواره توضیحاتی ارائه داد و گفت: هیئت داوران هیچیک از آثار را شایسته دریافت عنوان بهترین فیلم ندانست.

وی با اشاره به اینکه برای عنوان جایزه ویژه هیئت داوران مبلغ ۵۰۰ میلیون ریالی به عنوان جایزه درنظرگرفته شده بود که به فیلم‌سازان شرکت کننده در جشنواره تعلق نگرفت، افزود: بنا به تصمیم شورای سیاستگذاری، این مبلغ برای تولید فیلم کوتاه ۱۰۰ تا ۱۲۰ ثانیه‌ای اختصاص می‌یابد.

نماینده داوران جشنواره شهرنما ادامه داد: طی هماهنگی صورت گرفته با انجمن سینمای جوانان، در روزهای آینده طی فراخوانی از فیلم‌سازان سراسر کشور برای ارائه فیلم‌نامه دعوت خواهد شد تا پس از بررسی طرح‌ها در شورای پیچینگ فیلم کوتاه، این مبلغ برای حمایت از تولید هزینه شود.

به گزارش ایمنا، نخستین جشنواره سراسری فیلم رفسنجان (شهرنما) به همت معاونت هنری شهرداری رفسنجان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن سینمای جوانان رفسنجان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و مؤسسه فرهنگی هزاردستان برگزار شد.

کد خبر 750056

دیگر خبرها

  • ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر برگزار شد
  • جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود
  • زنانی که در کن رئیس شدند
  • مریل استریپ نخل طلای افتخاری جشنواره کن را دریافت می‌کند
  • ایساتیس پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه
  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد